Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Αληθινοί άνθρωποι σε κόσμο ψεύτικο

Ποσο ποναει να εισαι αληθινος σε ενα κοσμο ψευτικο...οπου εσυ εχεις μαθει να αγαπας κι'αλλοι να εκμεταλλευονται.

Ποσο δυσκολο ειναι να ζει μια γυναικα σε ενα κοσμο σκληρο και κενο συναισθηματικα.
Κι'ενω εκεινη μαζι με το κορμι της δινει και τη ψυχη της, οι ανθρωποι βλεπουν μονο ο,τι θελουν να δουν και προσπαθουν να παρουν οσα μπορουν περισσοτερα.

Ποσο εκνευριστικο ειναι να θελεις να δειξεις τα συναισθηματα σου και να σε κραταει μεσα σου το ενδεχομενο να πληγωθεις ξανα. Κι'ετσι αναγκαστικα δεν εκδηλωνεις τα θελω σου.

Οι αληθινες γυναικες , εχουν αληθινα συναισθηματα .
Μεσα τους πηγαζει ο αληθινος ερωτας κι'η αληθινη αγαπη.Μη τις φοβασαι.

Ποσοι ανθρωποι γυρω μας ειναι συναισθηματικα "αναπηροι"? Αλλοτε απο επιλογη και αλλοτε οχι.
Γυρω μας υπαρχουν πολλοι ανθρωποι συναισθηματικα "αναπηροι" οι οποιοι δεν εχουν να δωσουν τιποτα και ζουν με το κενο τους.

Ποσο δυσκολα βιωνει τη μοναξια μια γυναικα και ποσο την φθειρει το οτι δεν νιωθει ενα αρσενικο να της παρεχει ασφαλεια,πραγμα που αποτελει μια απο τις αρχεγονες επιθυμιες της?

 Ειναι δυσκολο να αντεχει μια γυναικα να παιρνει τον ρολο του ανδρα επειδη δεν τη στηριζει καποιος κι'αναγκαστικα στηριζει μονη της τον εαυτο της.Καπως ετσι προεκυψε και το καινουριο κοινωνικο φαινομενο της αντιστροφης των ρολων.

Ποναει να εισαι αληθινος , σε ενα κοσμο ψευτικο ομως αναρωτησου ποσα κερδιζεις οντας αληθινος και ποσα θα εχανες αν δεν ησουν.
Το βασικοτερο ειναι οτι χανεις τον εαυτο σου και αλλοτριωνεσαι.Κανενας ανθρωπος δεν ευτυχησε ποτε χανοντας τον πυρηνα του εαυτου του.

Ξερω, εχεις απογοητευτει οπως ολοι μας... σκεψου πως καποια στιγμη εκει που δε το περιμενεις,θα συμβουν τα καλυτερα.
Αυτο μπορει να γινει σημερα,αυριο η σε τρια-τεσσερα χρονια.Χρειαζεται υπομονη,ισχυρη θεληση και ελπιδα.

Και για καλο η για κακο...να προσεχεις τι ευχεσαι γιατι πολλες φορες δεν ερχεται ακριβως αυτο που θελουμε και καταληγουμε να απογοητευομαστε παλι. (Αυτο το ξερω απο πρωτο χερι).

Ειτε ερωτευτεις,ειτε αγαπησεις,καν'το δυνατα,να το ζησεις εντονα,με παθος,με γκαζια και τρικυμιωδεις επιθυμιες... Μπορει να πληγωθεις στο μελλον αλλα σιγουρα θα νιωθεις καλα με τον εαυτο σου που τον αφησες να εκδηλωθει και δεν εβαλες χαλιναρι στα θελω σου.






Πνευματικα Δικαιωματα - Clio Palma
7/8/2012



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου